High5 sportvoeding
High5 sportvoeding
LINKS
ATLETEN
BRIAN RYCKEMAN Brian is ondertussen een vaste waarde in de wereldtop in de discipline 10km marathonzwemmen. Zijn 6e plaats op het Wereldkampioenschap in Melbourne en zijn 10e plaats op het Wereldkampioenschap in Sevilla betekenden zijn selectie voor deelname aan de Olympische Spelen 2008 in Beijing.

In 2009 bevestigde Brian nog maar eens zijn topklasse door zijn 4e (op de 25km) en 5e plaats (op de 10km) op de Wereldkampioenschappen zwemmen in Rome.  Hiermee behaalde hij tevens de beste Belgische prestatie van de nationale zwemploeg.» www.ryckemanbrian.be


MARINO VANHOENACKER http://de-de.facebook.com/pages/Marino-Bink-Vanhoenacker/40720009623

 » www.marinovanhoenacker.be


MICHAEL VAN CLEVEN

http://michaelvancleven.weebly.com/» nl-nl.facebook.com/michael.van.cleven


Emmanuel Van Luchene

Emmanuel Vanluchene (Waregem, 9 december 1992) is een Belgisch zwemmer gespecialiseerd in de rugslag. Hij heeft het Belgisch record op de 50m, 100m en 200m rugslag in klein bad en 100m rugslag in groot bad in handen. Ook op de wisselslag 100m en 200m in klein bad staat het Belgisch record op zijn naam. Op het EK kortebaan 2011 haalde hij samen met François Heersbrandt, Jasper Aerents en Louis Croenen een bronzen medaille op de 4x50m vrije slag in een Belgische recordtijd van 1.25,83. Samen met Dieter Dekoninck, Jasper Aerents en Pieter Timmers schreef hij een stukje geschiedenis op de Olympische Spelen 2012 door zich te plaatsen voor de finale van de 4x100m vrije slag. Het Belgische estafetteteam is uiteindelijk achtste geworden in de finale van de 4x100m vrije slag. In Barcelona nam Vanluchene deel aan de wereldkampioenschappen zwemmen 2013. Samen met Dieter Dekoninck, Glenn Surgeloose en Pieter Timmers eindigde hij zevende in de finale van de 4x200 meter vrije slag.

» https://twitter.com/EmmanuelVanluch


Jasper Aerents

Jasper Aerents (Gent, 18 december 1992) is een Belgische zwemmer, gespecialiseerd in de vrije slag. Hij is aangesloten bij de Koninklijkse Brugse ZK. Hij heeft het Belgisch record in handen op de 100m vrije slag in klein bad. Op het EK kortebaan 2011 pakte hij samen met François Heersbrandt, Emmanuel Vanluchene en Louis Croenen een bronzen medaille op de 4x50m vrije slag in een nieuwe Belgische recordtijd van 1.25,83. Het jaar erop won hij opnieuw een bronzen medaille medaille op de 4 x50m vrije slag. Samen met Dieter Dekoninck, Emmanuel Vanluchene en Pieter Timmers schreef hij een stukje geschiedenis op de Olympische Spelen 2012 door zich te plaatsen voor de finale van de 4x100m vrije slag. Het Belgische estafetteteam is uiteindelijk achtste en laatste geworden in de finale van de 4x100m vrije slag. Individueel zwom hij later op het toernooi nog de reeksen van de 50m vrije slag. Aerents zwom van begin tot einde aan de leiding in zijn reeks en finishte amper een honderdste boven zijn persoonlijk record in een tijd van 22,43.

» https://twitter.com/JasperAerents


doudoune canadagoose canadagoose pas cher canadagoose jackor canada goose jakke canada goose canadagoose outlet canadagoose online shop canada goose outlet canada goose online shop canada goose jakke canada goose canada goose jackets canada goose jackets sale moncler jassen moncler moncler jakke moncler jakcka moncler moncler outlet moncler online shop doudoune moncler doudoune moncler pas cher moncler jacken moncler canada goose jackets canada goose jackets outlet canada goose outlet canada goose outlet online canada goose outlet canada goose jackets outlet canada goose jackets canada goose jacket moncler outlet Moncler Sito Ufficiale louboutin pas cher Chaussures Louboutin Soldes woolrich outlet woolrich outlet online canada goose outlet canada goose jackets canada goose jackets outlet