HIGH5 Isotonic Hydration Drink

Isotonic Hydration Drink

  • Isotone formulering voor snelle absorptie
  • Een samenstelling van meerdere soorten koolhydraten voor energie
  • Vijf elektrolyten: natrium, magnesium, kalium, calcium en chloride
  • Postbiotica (warmtebehandelde microflora)
  • Licht smakend en verfrissend
  • Aide à maintenir l’hydratation pendant l’exercice
  • Zorgt dat je uithoudingsvermogen op het hoogste peil blijft
  • Vrij van kunstmatige zoetstof
  • 41 Porties per 1,23kg

Isotonic Hydration is een wetenschappelijk geformuleerde hydratatiedrankmix die geoptimaliseerd werd om je energiek en gehydrateerd te houden tijdens het sporten. Het bevat een snel afgevende multi-koolhydratenmix en vijf elektrolyten, die essentieel zijn en die verloren gaan door zweten. Een ideaal product om je workout op te frissen.

Plus d'informations

POIDS

300G, 1.23KG

GOÛT

Zwarte bes, Tropical

Effacer

Description

Ben je ooit uitgedroogd of ben je de figuurlijke hamer tegengekomen tijdens het sporten? HIGH5 kan helpen! Gehydrateerd en gevoed blijven is gemakkelijker gezegd dan gedaan – het is niet bepaald het eerste waar je aan denkt als je inspanningen levert. Echter, als je lichaamsvocht en je energiepeil daalt, daalt ook je kracht.

Om optimaal te hydrateren en te voeden, is het belangrijk om de juiste combinatie van elektrolyten en koolhydraten in te nemen. Isotonic Hydration is een wetenschappelijk geformuleerde en een heerlijk smakende, verfrissende multi-koolhydraten- en elektrolytenformulering om je energiek en gehydrateerd te houden tijdens het sporten. Elke gemakkelijk te mixen dosis Isotonic Hydration vult de vijf elektrolyten aan die verloren zijn gegaan door zweet, nl 240 mg natrium, 90 mg kalium, 25 mg magnesium, 70 mg chloride en 36 mg calcium.

Isotonic Hydration bevat ook postbiotica (warmtebehandelde microflora) en calcium om de spijsvertering te ondersteunen. Postbiotica zijn vergelijkbaar met probiotica, maar zijn gegroeid tot volwassenheid en warmtebehandeld, zodat ze onmiddellijk effect hebben.

Belangrijk: wij gebruiken geen verboden middelen en hebben nog nooit een mislukte test gehad.

 

Plus d'informations

POIDS

300G, 1.23KG

GOÛT

Zwarte bes, Tropical

Utilisation

Energy Drink

 

Meng de poederinhoud (30g) door 500ml water en schud goed.

 

 

Energy Drink

 

Utiliser avant et pendant l’exercice. Essayez de boire entre 150 et 250 ml toutes les 20 minutes.

 

Energy Drink

 

La cuillère doseuse est fournie avec le pot.

Ingrediënten & Allergenen

Ingrédients:

Cassis
Sucrose, Dextrose, Natuurlijke smaakstoffen, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), natriumcitraat, calciumgluconaat, kaliumcitraat, magnesiumcitraat, zeezout, warmtebehandelde microflora (Saccharomyces Boulardii, Kluyveromyces Marxianus).

Kan sporen van gluten, ei en/of melk bevatten.

Tropical:
Sucrose, Dextrose, voedingszuren (citroenzuur, appelzuur), natriumcitraat, natuurlijke smaakstoffen, calciumgluconaat, kaliumcitraat, magnesiumcitraat, zeezout, warmtebehandelde microflora (Saccharomyces Boulardii, Kluyveromyces Marxianus).

Kan sporen van gluten, ei en/of melk bevatten.

Allergènes:
Voir les ingrédients en gras pour les allergènes.

Je bent nu ingeschreven

Voor je effectief op de hoogte wordt gehouden moet je je e-mailadres nog bevestigen. Je krijgt hiervoor direct een e-mail. Vind je hem niet? Kijk eens in je spam folder.

Ce site utilise des cookies pour vous offrir une expérience utilisateur optimale. Vous trouverez plus d’informations sur les cookies dans notre politique de confidentialité.