Over ons

High5 Benelux is als familiebedrijf al meer dan 25 jaar actief in de sport- en sportvoedingswereld. Het persoonlijk contact met onze klanten is voor ons uitermate belangrijk.

Rik Valcke is oprichter en zaakvoerder. Sport is altijd een rode draad geweest in zijn leven, zowel op  recreatief als op professioneel niveau. Deze passie voor sport is uitgegroeid naar een professionele loopbaan in de zwem- en triathlonwereld met nationale en  internationale erkenning.

Omdat de High5 sportvoedingsproducten altijd ontwikkeld worden door een team van wetenschappelijke experts,  zijn ze uitermate geschikt voor elk niveau van sporter, en dit in elke sport.  De producten zijn enkel samengesteld uit natuurlijke grondstoffen en zijn ook steeds geschikt voor vegetariërs. De makkelijke verteerbaarheid en lekkere smaak maken de producten ook aangenaam voor, tijdens en na de inspanning.

 

 

"We wensen jullie veel energierijk, gehydrateerd sportplezier, uiteraard samen met HIGH5!"

De visie en het streven naar ideale sportvoeding van het High5-ontwikkelingsteam sluiten volledig aan bij onze visie. Daarom zijn wij trotse verdeler in de Benelux.